Новости

најнови авантури на Попова Шапка


Mountain heaven - relax & joy

image description

ДЕТСКИ ПАРК ЗА АВАНТУРИ

Единствено место на Попова Шапка за незаборавна авантура за најмладите!

image description

ТАНДЕМ ДЕТСКИ ЗИП ЛАЈН

Сега и на Попова Шапка. Максимум уживање за најмладите!

image description

МЕСТО ЗА ОДМОР НА „ЈЕЛАК“

Најубавото место за семејни собирања и дружење на отворено!



Cross - country mountain biking trails

За нас

Popova Shapka– all seasons adventures

Запознајте ги нашите водичи!

Нашите обучени водичи за сите авантури ви стојат на располагање!
image description

Име и Презиме (наскоро)

краток опис (наскоро)
image description

Име и Презиме (наскоро)

краток опис (наскоро)
image description

Име и Презиме (наскоро)

краток опис (наскоро)
image description
Ратко Трајковски - СКОПЈЕ „Конечно некој се сети на едно место да ги постави сите случувања на оваа наша прекрасна планина. Се надевам дека оваа платформа ќе има одржливост и допрва ќе се полни со се што ќе се случува на Шапка“.
image description
Симона Најдовска - ТЕТОВО „Браво момци и девојки! Одлична идеја и уште подобра реализација. Оваа платформа не е само информативна, туку и интерактивна. Одлично. Отсега оваа страница ќе биде првата станица пред да дојдам на Шапка“.
image description
Марија Исијановска - КУМАНОВО „Најдобро нешто на страницава е форумот. Секогаш достапни и со точни и прецизни одговори. Топ сте. Не застанувајте!“

Партнери

кои ни даваат поддршка на нашата работа: