Тури со ратрак и моторна санка

Единствено и несекојдневно искуство да се доживее планинската зимска убавица од сосема поинаков агол. Не постои неможно само постои желба за авантура. И највисоките врвови сега се достигнуваат со ратрак! Вљубениците во адреналин, пак, ќе уживаат на несекојдневно искуство со возење на моторна санка. И тешко достапните предели сега се лесно достапни!

*Доколку сте заинтересирани за тури со ратрак и моторна санка, погледнете ја понудата за Попова Шапка.


image description image description
Најдобри сезони: Ноември, Декември, Јануари, Февруари, Март
Популарни клубови: наскоро...

Тури со ратрак и моторна санка

Избери ја твојата авантура