Корпоративи и групи

Планините се идеално место за поврзување со колегите, со семејството, со најблиските. Попова Шапка ви овозможува да уживате во друштво со луѓето кои ви значат. Одберете ја вашата омилена авантура!

image description
Најдобри сезони: преку цела година
Популарни клубови: наскоро...

Корпоративи и Групи

Најдобар избор на коорпоративни авантури
image description

Семејни тури

Повеќе информации на :

„Конак“
http://konak.com.mk/snowmobile/?lang=mk
Контакт :+ 389 70 32 98 98 ; +389 78 32 98 98

„Shar Outdoors“
https://www.sharoutdoors.com/
Контакт: +389 71337 489; +389 75 563 130

“Eskimo Freeride“
https://www.eskimo-freeride.com/
Контакт: E-mail:
info@eskimo-freeride.com
Телефон: +389 71 951 287; +385 95 512 3896
Skype: Eskimo-freeride

image description

Адреналински тури

Повеќе информации на :

„Конак“
http://konak.com.mk/snowmobile/?lang=mk
Контакт :+ 389 70 32 98 98 ; +389 78 32 98 98

„Shar Outdoors“
https://www.sharoutdoors.com/
Контакт: +389 71337 489; +389 75 563 130

“Eskimo Freeride“
https://www.eskimo-freeride.com/
Контакт: E-mail:
info@eskimo-freeride.com
Телефон: +389 71 951 287; +385 95 512 3896
Skype: Eskimo-freeride

image description

Еко – храна

Повеќе информации на :

„Конак“
http://konak.com.mk/snowmobile/?lang=mk
Контакт :+ 389 70 32 98 98 ; +389 78 32 98 98

„Shar Outdoors“
https://www.sharoutdoors.com/
Контакт: +389 71337 489; +389 75 563 130

“Eskimo Freeride“
https://www.eskimo-freeride.com/
Контакт: E-mail:
info@eskimo-freeride.com
Телефон: +389 71 951 287; +385 95 512 3896
Skype: Eskimo-freeride

image description

Панорамски разглед со ратрак

Повеќе информации на :

„Конак“
http://konak.com.mk/snowmobile/?lang=mk
Контакт :+ 389 70 32 98 98 ; +389 78 32 98 98

„Shar Outdoors“
https://www.sharoutdoors.com/
Контакт: +389 71337 489; +389 75 563 130

“Eskimo Freeride“
https://www.eskimo-freeride.com/
Контакт: E-mail:
info@eskimo-freeride.com
Телефон: +389 71 951 287; +385 95 512 3896
Skype: Eskimo-freeride

image description

Тури со моторна санка

Повеќе информации на :

„Конак“
http://konak.com.mk/snowmobile/?lang=mk
Контакт :+ 389 70 32 98 98 ; +389 78 32 98 98

„Shar Outdoors“
https://www.sharoutdoors.com/
Контакт: +389 71337 489; +389 75 563 130

“Eskimo Freeride“
https://www.eskimo-freeride.com/
Контакт: E-mail:
info@eskimo-freeride.com
Телефон: +389 71 951 287; +385 95 512 3896
Skype: Eskimo-freeride