Традиционални авантури

Традиција значи „нешто што се пренесува натаму“. Попова Шапка со децении ја пренесува приказната понатаму.....на идните поколенија.

image description
Најдобри сезони: преку цела година
Популарни клубови: наскоро...

Традиционални авантури

Листа на традиционални авантури на Попова Шапка
image description

Летно искачување на ,,Титов врв”

Организатор: Планинарски клуб Јелак – Тетово и Планианрки клуб Тетекс

Период: месец Август

Повеќе информации на:
Телефон:071 307 230
Адреса: „Гоце Делчев“ бр.66, 1200 Тетово

Види повеќе
image description

Параглајдинг куп ,,Ljuboten open”

Организатор: Параглајдинг клуб Љуботе

Период: месец Јули

Повеќе информации на:
Facebook: https://www.facebook.com/ljuboten.pg
e-mail: kan@t.mk, lk_Ljuboten@hotmail.com
Контакт:+ 389 78 287 297

види повеќе