RISI

Aventurat më të reja në Popova Shapka


Mountain heaven - relax & joy

image description

Parku për aventurat e fëmijëve

Vendi i vetëm në Malin Sharr për një aventurë të paharruar për më të rinjtë!

image description

Tandem zip lajn fëmijëror

Atraksion i vërtetë në botë, tani edhe në Kodrën e Diellit. Kënaqësi maksimale edhe për më të rinjtë!

image description

Vend për pushim në shtegun për ecje dhe çiklizëm “Jellak”

Vendi më i bukur për pushim është në shtegun më të bukur për ecje dhe çiklizëm “Jelak”. Vend për mbledhje familjare dhe shoqërim në ambient të hapur!Shtigje për çiklizëm malor kros-kantri në Kodrën e Diellit

Rreth nesh

Popova Shapka– all seasons adventures

Njihu me udhëheqësit tanë!

Udhëheqësit tanë të profesionalizuar për të gjitha aventurat janë në dispozicionin tuaj!
image description

Emri dhe mbiemri (së shpejti)

përshkrim i shkurtër (së shpejti)
image description

Emri dhe mbiemri (së shpejti)

përshkrim i shkurtër (së shpejti)
image description

Emri dhe mbiemri (së shpejti)

përshkrim i shkurtër (së shpejti)
image description
Ratko Trajkovski – Shkup “Më në fund dikujt iu kujtua që në një vend t’i grumbullojë të gjitha ndodhitë nga mali ynë i mrekullueshëm. Shpresoj se kjo platformë do të rezistojë dhe do të plotësohet me çdo gjë që do të ndodhë në Popova Shapka.”
image description
Simona Najdovska – Tetovë Ju lumtë djem e vajza! Ide dhe realizim i mrekullueshëm. Kjo platformë nuk është vetëm informuese por edhe tërheqëse. Shkëlqyeshëm. Nga tani kjo faqe do të jetë stacioni i pare para se të vij në Popova Shapka.
image description
MARIJA ISIJANOVSKA – KUMANOVË Pjesa më e mire e faqes është forumi. Çdo here të qasshëm dhe me përgjigje precise e të sakta. Jeni top. Mos ndaloni.

PARTNERËT

që na japin mbështetje në punën tonë: