Параглајдерство

Ако сте љубители на адреналин и имате авантуристички дух и желба за нови искуства, тогаш постои совршен адреналински предлог за вас - параглајдерство. Најдете ги клубовите за падобранство и параглајдерство и конечно искусете нешто неспоредливо и уникатно од кое ќе ви се размрда крвта. *Доколку сте заинтересирани за параглајдинг и падобранство, погледнете ја понудата за Попова Шапка.

*Доколку сте заинтересирани за планинарење, погледнете ја понудата за Попова Шапка.


image description
Најдобри сезони: Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври
Популарни клубови: наскоро...

Параглајдество

Избери ја твојата авантура
image description

Параглајдинг клубот – Љуботен

Формиран е 1995год и оттогаш непрекината е активиноста во областа на параглајдерството, организира натпревари и негови членови активно се натпреваруваат во парагалдинг спортот. Клубот е организатор на домашни и меѓународни натпревари во параглајдерство кои се одрзуваат на Попова Шапка.
Параглајдинг клубот Љуботен организира летање на странски параглајдеристи на Шар Планина и летање со тандем паралгајдер.

Повеќе информации на:
Facebook: https://www.facebook.com/ljuboten.pg
e-mail: kan@t.mk, lk_Ljuboten@hotmail.com
Контакт:+ 389 78 287 297

види повеќе